Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

MudWalk


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκαν τα εγκαίνια του πρώτου ογκολογικού νοσοκομείου για παιδιά. Στην εκδήλωση έφτασε με ημίωρη καθυστέρηση η πρόεδρος του συλλόγου Ελπίδα κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη γιατί στο δρόμο υπέστη βλάβη το αιρκοντίσιον της θωρακισμένης Μερσεντές στην οποία επέβαινε. Αποτέλεσμα ήταν να χαλάσει από τη ζέστη το μέικ απ της και να καταφθάσουν με άλλο αυτοκίνητο οι μακιγιέζ που της το επιδιόρθωσαν καθ' οδόν. Τα εγκαίνια έκανε ο πρόεδρος τη Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας που τυφλώθηκε από το ντεκαπάζ της κ. Μαριάννας και αντί για την κορδέλα έκοψε τη γραβάτα του Λοβέρδου.
Το Mega το οποίο ειρήσθω εν παρόδω αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση, μας έδωσε όλες τις πολύτιμες πληροφορίες αλλά μη με ρωτήσετε πως μπορεί μια οικογένεια που βιώνει την τραγική κατάσταση να βρει την Ελπίδα στην πράξη γιατί δεν ξέρω να σας πω.
Το νοσοκομείο κατασκευάστηκε με χρήματα από δωρεές, εράνους, δράσεις και εκδηλώσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος όπως το MadWalk by Vodafone, το ArGoudaki και τις εισπράξεις από τα λουλούδια στο μαγαζί που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή.
Το MadWalk συγκέντρωσε το σύνηθες πακέτο μοντέλα-μόδιστροι αλλά αυτή τη φορά το φιλανθρωπικό μπανιστήρι συνοδεύτηκε από τους ήχους της μοντέρνας ελληνικής μουσικής με καταξιωμένους βάρδους όπως ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Τάμτα και η Έλενα Παπαρίζου που πήρε την εκδίκησή της κάνοντας oncamera κωλοδάχτυλο στο Κραουνάκη ο οποίος την είχε κατηγορήσει ότι εξαργύρωσε την επιτυχία της Eurovision στα σκυλάδικα της Χαμοστέρνας. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν ήταν καλά αλλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και πλέον η Ελπίδα θέλει να επεκταθεί σε πιο extreme φιλανθρωπικά θεάματα όπως μακριά γαϊδούρα με βουλευτές, μπουκάλα με δημοσιογράφους των βραδυνών δελτίων και πάλη στη λάσπη με γυμνές μοντέλες και έπαθλο τη δόση τους. Mάλιστα η Vodafone έχει εκφράσει ενδιαφέρον να σπονσοράρει και αυτή την εκδήλωση που θα έχει τίτλο «MudWalk».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου