Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Πανό αγνοείται

 
Παρακαλείται όποιος είδε το πανό με το σύνθημα «μη φωνάζετε, θα ξυπνήσουν οι Έλληνες» στην Puerta del Sol της Μαδρίτης, να μας το βγάλει μία φωτογραφία να το δούμε και εμείς! Πληθαίνουν αγαπητέ αναγνώστη, τα δημοσιεύματα αλλά και οι μαρτυρίες ισπανών διαδηλωτών, σχετικά με αυτό που οι περισσότεροι υποπτευόμασταν από την πρώτη στιγμή που αρχίσαμε να ψάχνουμε στο Google για το περιβόητο πανό στην Πύλη του Ήλιου. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο, εκτός από αυτό το γαμημένο πανό που όλοι ξέρουν τι έγραφε αλλά κανείς δεν το έχει δει. Ο θεός να έχει καλά τον Χατζατζάρη, τον μπαχαλάκια, τον πονηρό που σκαρφίστηκε την ιδέα να ενοχοποιήσει τους ισπανούς διαδηλωτάς με στόχο να νευριάσει το πόπολο και να βγει κατά χιλιάδες στις πλατείες για να τους κλεισει το στόμα. Υποπτεύομαι όμως ότι τη βρώμα την έβγαλαν ευρηματικοί δημοσιογράφοι που ήθελαν να βρουν θέμα αλλά τους γύρισε μπούμερανγκ. Έτσι, μόλις εμφανίστηκαν στο Σύνταγμα με τα ψιλοτάκουνα και τα γκλίτερ οι ρεπόρτερ - Πετρούλες για τον γνωστό δημοσιοκαφρικό χαβαλέ, τις πέταξαν στο συντριβάνι οι αγανακτισμένοι και για πρώτη φορά ο ελληνικός Τύπος διοργάνωσε ένα πάρτι στο οποίο τρώει πόρτα!
Ο μόνος φόβος στο άκουσμα του διαβολικού τεχνάσματος των δημοσιοκάφρων, είναι η απρόβλεπτη αντιδραση του ετερόκλητου πλήθους των Ελλήνων διαδηλωτών. Eλλοχεύει πλέον ο κίνδυνος να κλειστούν στα σπίτια τους και να μην ξεμυτίζουν ούτε για τσιγάρα, ώστε με τη στάση αυτή να τιμωρήσουν τα τιμημένα μουμουέ που τόλμησαν να τους κοροϊδέψουν και κυρίως το Star, του οποίου η web camera κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου είχε εστιάσει για ώρες στους συνδικαλιστές της ΔΕΗ που από την Χαλκοκονδύλη, βρέθηκαν με γερανοφόρα που τα πληρώνουμε εμείς, στην Πλατεία Συντάγματος σαν τα μυρμήγκια στο μέλι μπας και τους δώσει κανείς σημασία.
Όπως και να 'χει, αφού αυτό το περιβόητο το πανό ήταν made in Greece, το μεγάλο συλλαλητήριο της 25ης Μαίου θα μείνει στην ιστορία ως η απάντηση των Ελλήνων στους Έλληνες. «Έλληνες! Εμείς οι Έλληνες ξυπνήσαμε». Καλό ακούγεται.
Σήμερα το μενού έχει κουτάλες και κατσαρόλες άδειες χωρίς φαί για να κάνουν θόρυβο. Όλοι έξω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου