Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Κώστα, Κατερίνα, ευχαριστούμε

 
Κώστα και Κατερίνα. 
Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειαζόταν καμία δίκη για να αποδειχθεί ότι το τροχαίο που είχατε παραμονές των Ολυμπιακών αγώνων ήταν προσχεδιασμένο. H δίκη χρειαζόταν για άλλους λόγους που κάθε νοήμων πολίτης αυτής της χώρας μπορεί να καταλάβει. Και γι' αυτό, δεν αποτελεί καθόλου έκπληξη ο ζήλος της ελληνικής Δικαιοσύνης να σας επιβάλει τις βαρύτερες των ποινών, με τα γνωστά αντανακλαστικά της, επτά χρόνια μετά. Ακόμα πιο υποκριτικό το κατηγορητήριο.
Δικαστήκατε για «Ψευδορκία και ψευδή αναφορά στις Αρχές» όταν η μισή Ελλάδα λέει ψέμματα στην άλλη μισή για να φοροδιαφύγει / ευνοηθεί / αυθαιρετήσει / τσεπώσει κλπ.
Δικαστήκατε για «παρακώλυση ελέγχου αντιντόπινγκ» (ασχέτως αν η κατηγορία αποσύρθηκε αργότερα για άλλους λόγους) όταν επίσημα η IAAF μέσω του δικού της σάπιου συστήματος αθωώσεων, συνενοήσεων και συναλλαγών αποδέχθηκε ότι ουδέποτε αρνηθήκατε τον έλεγχο.
Οι γιατροί που σας εξέτασαν δικάστηκαν για «παράβαση καθήκοντος και ψευδή βεβαίωση» όταν το ίδιο το κράτος μέσα από την ηρωοποίησή σας με τίτλους τιμής, στρατιωτικά αγήματα και μετάλλια ανδρείας όλα τα προηγούμενα χρόνια, τους είχε δημιουργήσει την πεποίθηση ότι εάν έλεγαν και έγραφαν την αλήθεια για το «ατύχημα» ολόκληρη η χώρα θα ζητούσε την κεφαλήν τους επί πίνακι.
Κώστα και Κατερίνα, είναι, ξεκάθαρο ότι γίνατε οι αποδιοπομπαίοι τράγοι για την εξιλέωση ενός συστήματος απονομής Δικαισύνης, σάπιου και ξεπουλημένου. Έχετε την ατυχία να ζείτε σε μία χώρα που φυλακίζει ανθρώπους για χρέος 3.000 ευρώ αλλά βάζει στο αρχείο υποθέσεις για σκάνδαλα με μίζες εκατομμυρίων, οι πρωταγωνιστές των οποίων κυκλοφορούν ελεύθεροι και ανενόχλητοι. Είσαστε η «εύκολη περίπτωση» τα «βολικά» πρόσωπα πάνω στα οποία η «αδέκαστη» ελληνική Δικαιοσύνη εξαντλεί την αυστηρότητά της για να ικανοποιήσει το κοινό περί δικαίου αίσθημα απέναντι σε μία κοινή γνώμη χωρίς μόρφωση και στοιχειώδη κριτική σκέψη. Μια κοινή γνώμη λοβοτομημένη που άγεται και φέρεται από τηλεοπτικά είδωλα και εξωνυμένες γραφίδες.
Σε όλο αυτό το τσίρκο, κανείς δεν θυμήθηκε να πει ότι ποτέ στην καριέρα σας δεν συλληφθήκατε ντοπαρισμένοι. Ήταν δικό σας πρόβλημα και ευθύνη αν κάνατε χρήση απαγορευμένων ουσιών. Όμως η εικόνα εκείνων που πρώτοι έσπευσαν να σας δικάσουν ενώ ήταν οι πρώτοι που σας αποθέωναν στις μεγάλες στιγμές προκαλεί εμετό .
Μία βρώμικη κοινωνία σας τιμωρεί επειδή δήθεν δεν ήσασταν καθαροί.
Τα μετάλλια και οι τιμές δεν έχουν καμία αξία. Αξία έχουν οι στιγμές και τα συναισθήματα. Για όλα αυτά τα συναισθήματα, Κώστα και Κατερίνα, σας ευχαριστούμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου